Mira3 Logo
lygter-mira3

Oplevelser der forener generationer og bringer mennesker sammen.

Brug for eksempel turbåden Mira III i forbindelse med:

 • Alle former for sejlture på Lillebælt
 • Runde fødselsdage
 • Guldbryllup/Sølvbryllup/Bryllup
 • Firmature
 • Familieudflugter
 • Askespredning
 • Institutioner, Skoler, Plejehjem m.m.
 • Sommerfest
 • Julearrangement

  Prisen er fra 5900 ,- DKK for en tur på op til 2 timer.
  Herefter koster det 1200 ,- DKK pr ekstra time.

  I er velkomne til at medbringe forplejning
  (vi kan også  være behjælpelige med forplejning)

   

På båden er der plads til 55 pers. 
(I samarbejde med M/S Sabine kan vi tage op til 70 pers.)

Ombordstigning sker tidligst ca. 15 min før afgang.
(Der kan tilkøbes ekstra tid til forberedelse – kontakt os for info)
Der er mulighed for opvarmet salon.
Der er toilet ombord.
Betaling sker via faktura der udsendes kort før eller efter turen

Book hele båden

Vi arrangerer Sejlture på Lillebælt af fx to timers varighed, hvor vi sejler ud under mindst en af Lillebæltsbroerne og ser på de små hvaler – “marsvin”, og måske er vi også heldige at se sæler eller havørne.

Under alle omstændigheder er sejlturen på Lillebælt en skøn oplevelse med masser af natur og dyreliv. Frisk luft, ro og højt til himlen. Intens oplevelse, når vi spejder ud over vandet, og marsvinene pludselig dukker op.

En spændende oplevelse og afslappende pause i frisk luft, når man kører på tværs af landet, eller som del af en oplevelses-pakke med nogle af alle de andre spændende udflugtsmål, der findes på Fyn eller i Trekantsområdet. – Nyd eventuelt jeres frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad mm ombord.

Mira III har plads til op til ca 55 personer og vi har et nært samarbejde med turbåden

M/S Sabine, der har plads til 12 personer.

Dvs vi har mulighed for at sejle ud med selskaber af forskellig størrelse.

Tilsammen kan vi maksimalt få plads til ca 70 gæster, hvis vi fylder helt op.

Begge både har toilet ombord og mulighed for at gå under tag, hvis den danske sommer skulle vise sig fra sin fugtige side. I ganske få tilfælde om året er der så kraftig blæst, at vi vælger at aflyse turen – I så fald aftaler vi nærmere op til afgang, om det er muligt at gennemføre, eller ultimativt aflyser vi turen uden beregning.

Vores guider har et godt lokalkendskab og kan fortælle om stort set alt, hvad vi sejler forbi. For det meste koncentrerer fortællingerne sig dog om marsvin og deres liv i Lillebælt, så man ikke bombarderes med historier fra start til slut, men også har tid til at nyde turen og roen på Lillebælt.

I er meget velkomne til at medbringe forplejning ombord, og vi har også mulighed for at sørge for fx drikkevarer, sandwicher, smørrebrød, fisketapas, kage mm.

Vi sejler som udgangspunkt hele året. Tidligere har der mest været lagt op til en sommer-udflugt, men begge skibe har mulighed for ophold indendørs i en opvarmet salon, så vi kan sagtens tilbyde en god sejltur i løbet af årets kolde måneder. Her skal især fremhæves vores Julesejladser.

Stemningen i december er noget helt specielt – også på vandet, når de smukt oplyste skibe glider stille afsted over vandet. Særligt breder hyggen sig i takt med at mørket sænker sig. Skibene er pyntet op til jul, og der kan afspilles julemusik ombord.

Forretningsbetingelser og forbehold for aflysning

 • Vi er klar til ombordstigning ca 15 minutter før aftalt afgang.
 • Faktura sendes på mail enten lige før eller efter turen.
 • Forbehold for aflysning i tilfælde af vejr, akut opstået sygdom hos besætningen, tekniske problemer med skibet og andet, der kan forhindre en sikker og god oplevelse på vandet.